Kocasinan'da 2022 Yatirim Programi Netlesiyor

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, kirsal mahalle muhtarlariyla ikinci bölge toplantisini gerçeklestirdi. Muhtarlarla, bu yil yapilmasi gereken hizmetleri ve 2022’de yapilacak çalismalari degerlendiren Baskan Çolakbayrakdar, kirsal mahallelerde her geçen gün taleplerle birlikte hizmetlerin ve hizmet kalitesinin de arttigini söyledi.

Kocasinan'da 2022 Yatirim Programi Netlesiyor
Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplanti, oldukça samimi ve neseli geçti. Muhtarlarla tek tek sohbet edip, taleplerini dinleyen Baskan Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizde yapacagimiz hizmetlerle ilgili muhtarlarimizla bir araya geliyoruz. Bu yil eksik kalan ve aciliyeti gereken çalismalari hizli bir sekilde yapacagiz ve yapilmasi gereken hizmetleri de program dahilinde yerine getirecegiz. Her alanda tüm mahallelerimize Kocasinan’a yakisir hizmetler ulastiriyoruz. Bu noktada isimizi en iyi sekilde, en ince detayina kadar yaparak Kocasinan’a ve Kayseri’ye deger katiyoruz. Insan odakli belediyecilik anlayisiyla Yeni Kocasinan’da degisim ve dönüsümün daha hizli bir sekilde olmasi için yogun gayret sarf ediyoruz. Yaptigimiz çalismalarla ilçe sakinlerimizin refah düzeyinin artmasini ve yasam kalitesinin daha da yükselmesini sagliyoruz” ifadelerine yer verdi. Mahalle muhtarlari da Kocasinan Bölgesinde yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Samimi bir sekilde devam eden toplanti, Baskan Çolakbayrakdar’in muhtarlari tek tek dinlemesi ve taleplerini not almasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA