Kars Emniyet Müdürü Sagdiç Basinla Bulustu

Kars Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nün de kentte görev yapan basin mensuplarini unutmadi.

Kars Emniyet Müdürü Sagdiç Basinla Bulustu
Kars Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, basin mensuplariyla birlikte pasta kesti. Gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladi.

Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, Il Emniyet Müdürlügü toplanti salonunda kentte görev yapan ulusal ve yerel basinin temsilcileriyle bir araya geldi. Sicak bir ortamda geçen bulusmada Il Emniyet Müdür Yardimcisi Ibrahim Ethem Öztürk ve sube müdürleri de hazir bulundu.

Kentte görev yapan basin mensuplariyla bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Sadiç, “Bu özel gün vesilesiyle, meslegini onurla icra eden, gece gündüz demeden çalisan, tarafsiz ve güvenilir haberciligi kendine ilke edinen, Kars’ta görev yapan basin mensuplarinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlar, meslek yasamlarinda basarilar dilerim” dedi.

Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, daha sonra basin mensuplariyla birlikte pasta kesti. Basin mensuplarinin sorularini da cevaplayan Sagdiç, toplanti sonrasinda basin mensuplariyla hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA