Biçak Darbeleriyle Öldürülmüs Halde Bulundu

Düzce – Düzce’de yalniz yasayan ve 2 gündür kendisinden haber alinamayan sahis, babasi tarafindan evinde ölü olarak bulundu. Sahsin sirtindan çok sayida biçak darbesiyle öldürüldügü ögrenildi.

Biçak Darbeleriyle Öldürülmüs Halde Bulundu


Düzce’de ailesinden ayri yasayan 36 yasindaki Ugur Ay isimli sahistan 2 gündür haber alamayan baba Yilmaz Ay, Serife Mahallesi Atatürk Bulvari üzerinde Özkurt Apartmaninda yasayan oglunun evine gitti. Kapiyi çalmasina ragmen kapi açilmayinca baba Ay, kapiyi kirarak içeri girdiginde oglu Ugur Ay’i banyoda kanlar içinde cansiz bedeni ile karsilasti. Bunun üzerine hemen saglik ekiplerine haber veren Baba Ay’in ihbari üzerine olay yerine saglik ekipleri geldi. Ugur Ay’in hayatini kaybettigini belirleyen saglik ekipleri, polise olayi haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise Ugur Ay’in sirtindan aldigi çok sayidaki biçak darbesiyle hayatini kaybettigini belirlediler.

Ay’in cesedi savcinin incelemesinin ardindan detayli otopsi yapilmak üzere Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Egitim Arastirma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldirildi.

Olayla ilgili olarak sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA