Afyonkarahisar'da Bir Ögretmen Okul Bahçesinde Darbedildi

Afyonkarahisar'da bir ögretmen, ögrenci velisi tarafindan darbedildi.

Iddiaya göre, B.D. ve esi G.D, Atatürk Ilkokulu bahçesinde, çocuklarinin sinif ögretmeni Cesur Hasirci (56) ile bir araya geldi.

B.D, Hasirci'yi G.D. ile konustugu sirada darbetmeye basladi. Okulun güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle B.D, bahçeden uzaklastirildi.

Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Bayginlik geçiren Hasirci, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldirildi.

Tedavisi ayakta yapilan Hasirci, AA muhabirine, B.D'nin esi G.D. ile konustugu sirada kendisine yumruk atmaya basladigini söyledi.

Güvenlik görevlilerinin B.D'ye müdahale ettigini belirten Hasirci, "Banka giderek oturdum ve 112 Acil Servisi aradim. Ondan sonra bilincim kayboldu. Gerisini hatirlamiyorum. Sonra ambulans gelmis, müdahale ettiler ve kendime geldim. Üzgünüm ve çok korktum. Bu sadece benim sorunum degil, bütün egitimcilerin sorunu. Sinif WhatsApp grubu vardi. Ögrenci velisini gruptan çikardik. B.D. de ona sinirlenmis." dedi.

Hasirci, kendisini darbeden B.D'den sikayetçi oldugunu ve hastanedeki tedavisinin ardindan karakola giderek ifade verecegini dile getirdi.

Olayin ardindan polis ekiplerince karakola götürülen B.D'nin ifadesine basvuruldu.

Kaynak: AA