Salihlili Muhtarlar Yemekte Bulustu

Manisa’nin Salihli ilçesinde protokol ile muhtarlar Türkiye Muhtarlar Dernegi Salihli Subesi tarafindan düzenlenen yemekte bulustu.

Salihlili Muhtarlar Yemekte Bulustu
Manisa’nin Salihli ilçesinde bulunan muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Dernegi Salihli Subesi tarafindan düzenlenen yemekte protokol üyeleriyle bulustu. Yemegin açilis konusmasini yapan Muhtarlar Dernegi Salihli Sube Baskani Mehmet Güler, 102 mahalle muhtari olarak Salihli’de kamu görevini yerine getirdiklerini vurgu yaparak, "Halkimizin ve devletimizin yanindayiz" dedi.

Tüm muhtarlarin gününü kutlayan Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda “Salihli’ye sizlerle birlikte hizmet etmenin onuru ve gururunu yasiyoruz” dedi.

Baskan Kayda “Muhtarlarimizla birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarini tespit ederek sorunlari çözüyoruz. Ben öncelikle sizlere saglik ve uzun ömürler diliyorum. Bugün sizlerle olmaktan dolayi çok mutluyum. Tüm degerli muhtarlarimizin Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sizlere çalismalarinizda basarilar diliyorum” diye konustu.

Salihlili muhtarlarin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayan Kaymakam Mehmet Kamil Saglam “Kamu hizmetini yürüten biz sizlerle zincirin birer halkalari gibiyiz. Bu halkalarin en önemlilerinden, devlet ile vatandasi birbirine baglayan unsurda muhtarlarimizdir. Kamu hizmetini yerine getiren muhtarlarimizin bu özel günü kutlu olsun” diye konustu.

Yemege Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Belediye Baskani Zeki Kayda, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Dogan, Jandarma Merkez Karakol Komutani Tegmen Fatih Çiçek, Muhtarlar Dernegi Salihli Sube Baskani Mehmet Güler ile muhtarlar katildi.

Kaynak: İHA