Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gebze OSB-Gebze kavsaklarinda, Gebze mevkisi 40-42. kilometrelerinde araç üstgeçidi orta ayak imalatlari çalismalari nedeniyle her iki yönde sol seritler trafige kapatildi. Bundan dolayi ulasim, diger seritlerden, iki yönden ve iki serit olarak devam ediyor.

TEM Otoyolu'nun Hadimköy-Çatalca kavsaklarinda üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle 22.00-06.00 saatlerinde Istanbul istikameti kesimler halinde trafige kapatildigindan, ulasim diger yönden saglaniyor.

Anadolu Otoyolu'nun Akinci-Ankara kavsaklari, Ankara Çevre Otoyolu baglanti yolunun (O-20) 4-6. kilometrelerinde kavsak kollari baglanti yollari yapim çalismalari devam ettiginden Istanbul-Ankara istikameti trafige kapatildi. Bu nedenle ulasim, karsi yönden iki tarafli gerçeklestiriliyor.

TAG Otoyolu'nun Baklali mevkisi Misis-Yilankale kavsaklarinda, Gaziantep Otoyol Bati-Bahçe kavsaklari mevkisi 3-9. kilometrelerinde kavsak ve yol yapim çalismalari nedeniyle ulasima tek seritten kontrollü izin veriliyor.

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun Susurluk-Balikesir Kuzey kavsaklari 7-14. kilometrelerinde bakim onarim çalismalari nedeniyle, 30 Ekim'e kadar Izmir istikametinde bant aktarma yapilacak, ulasim Istanbul istikametinden iki yönlü saglanacak.

Istanbul-Kocaeli yolunun Hereke kesiminde köprü yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolunun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Usak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52. kilometrelerinde hizli tren hatti köprü ayagi yapim çalismalari dolayisiyla, her iki yönde ulasim servis yollarindan gerçeklestiriliyor.

Konya-Eregli yolunun 2-8. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle, ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü saglaniyor.

Ankara-Kirikkale yolunun 2-6. kilometrelerinde üstyapi yenileme ve yol genisletme çalismalari nedeniyle ulasima bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Denizli-Antalya yolunun 28-33. kilometrelerinde yol yapim çalismalari devam ettiginden ulasim Denizli istikametinden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Kaynak: AA