Mehmetçikten Suriye'de Yardim Eli

Suriye’de güvenlik ve huzur ortamini saglayan Mehmetçik; çocuk, kadin ve yaslilar basta olmak üzere bölge halkinin yeme içmeden barinmaya, su ve elektrikten egitim ve sagliga kadar temel ve insani ihtiyaçlarinin karsilanmasina yardimci olmak için gece-gündüz üstün bir gayret gösteriyor.

Dosta güven, düsmana korku veren iyilik ve merhamet timsali Kahraman Mehmetçik, yüreginin temizligi ve saglamligi ile tüm insanliga örnek olmaya, ülkemizin yardim elini masum ve mazlumlara uzatmaya, bölgesel ve küresel baris ve istikrara katki saglamaya devam ediyor.

Milli Savunma Bakanligindan yapilan açiklamada, " Suriye’de terörden temizlenen bölgelerde Suriyeli kardeslerimizin huzur ve güvenligi için kahramanca ve fedakârca görev yapan baris ve huzurun teminati Türk Silahli Kuvvetlerimiz için en büyük motivasyon, umut ve sevgi dolu bakislar ile tebessüm eden yüzlerdir. Güvenlik ve huzur ortamini saglayan Kahraman Komandolarimiz; çocuk, kadin ve yaslilar basta olmak üzere bölge halkinin yeme içmeden barinmaya, su ve elektrikten egitim ve sagliga kadar temel ve insani ihtiyaçlarinin karsilanmasina yardimci olmak için gece-gündüz üstün bir gayret göstermektedir" denildi.
Kaynak: İHA