Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüsova kavsaklarindaki üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle Istanbul istikameti kesimler halinde trafige kapatilirken bu mevkide ulasim diger istikametten iki yönlü saglaniyor.

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun Karacabey-Susurluk kavsaklari 13-19. kilometrelerinde bakim onarim çalismalari nedeniyle asamali olarak her iki istikamette bant aktarma yapilarak ulasim karsi istikametten iki yönlü olarak gerçeklestiriliyor.

Sivas-Zara yolunun 15-21. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü devam ediyor.

Bozüyük-Bilecik-Mekece yolunun 53-58. kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle Bozüyük-Mekece istikameti trafige kapatildi. Ulasim diger istikametten iki yönlü ve kontrollü saglaniyor.

Kizilcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 36-40. kilometrelerinde Imrendi Alt Geçidi yapim çalismalari nedeniyle her iki yön trafige kapatilarak ulasim servis yollarindan gerçeklestiriliyor.

Eceabat-Abide yolunun 0-1. kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle sag tasima yönü trafige kapatilarak ulasim sol tasima yönünden iki yönlü devam ediyor.

Amasya-Tasova yolunun 46-47. kilometrelerinde (Amasya sehir geçisi) köprü yapim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü olarak gerçeklesiyor.

Ankara-Kirikkale yolunun 2-6. kilometrelerinde üstyapi yenileme ve yol genisletme çalismalari nedeniyle Kirikkale-Ankara istikameti trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü olarak saglaniyor.

Denizli-Antalya yolunun 28-33. kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim Denizli istikametinden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Iyidere-Rize-Ardesen yolunun 9, 37, 57 ile 61. kilometrelerinde sinyalizasyon sistemleri altyapi çalismasi nedeniyle 07.00-18.00 saatlerinde her iki yönde ulasim tek seritten kontrollü devam ediyor.

Kaynak: AA