Yildirim'da Muhtarlar Bulusmasi

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayisiyla Balaban Mesire Alani’nda Yildirim’daki mahalle muhtarlari ile bir araya geldi.

Yildirim'da Muhtarlar Bulusmasi
Program, Sadullah Öztürk ve Engin Sezer konseriyle basladi.

Ardindan Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz ve Yildirim Kaymakami Adem Yazici tarafindan bütün muhtarlara katilim belgesi verildi.

Bunun yani sira Teferrüç Mahallesi Muhtari Sükrü Tasci, Yunusemre Mahallesi Muhtari Sevinç Mutlu, Umurbey Mahallesi Muhtari Hayri Gürkoru, Baglaralti Mahallesi Muhtari Raif Kocabas ve Esenevler Mahallesi Muhtari Ahmet Bozkurt’a, Yildirim’da en fazla atik toplayan mahalle seçildikleri için Güllük Mahallesi Muhtari Ismail Eroglu’ya da 7 dönemdir muhtar oldugu için plaket takdim edildi.

Yildirim’da, muhtarla ile uyumlu bir çalisma ortam yakaladiklarini belirten Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Mahallî idarelerin temel tasi olan muhtarlarimiz, bizlerin yakin çalisma arkadaslaridir. ‘Daha yasanabilir bir Yildirim’ hedefimize giden yolda muhtarlarimizin katkisi ve destegi bizler için çok önemli. Muhtarlik demek vefa demek, birlik beraberlik demek. Vatanin istikbâli için, devlet için hiçbir seyi esirgemeden çalismak demek. Ben bu azmi bütün muhtarlarimizda gördüm. Bunun için 69 mahalle muhtarlarimizin her birine ayri ayri tesekkür ediyorum ve bütün muhtarlarimizin muhtarlar gününü tebrik ediyorum” dedi.

Böylesi özel bir günde Yildirim muhtarlari ile bir arada bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Yildirim Kaymakami Adem Yazici, “Muhtarlarimiz bizim dert ortagimiz, çalisma arkadasimiz, is paydaslarimiz, devlet adina gözümüz, kulagimizdir. Ben bunun için öncelikle Yildirim Belediye Baskanimiza böylesi anlamli bir günde bizleri ortak bir masa etrafinda bulusturduklari için yürekten tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA