Yapi Kredi, KOBI'lere E-Ticarette Destek Olmaya Devam Ediyor

Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Cahit Erdogan: 'Ticimax ile hayata geçirdigimiz 'ETicaret Paketleri' ile KOBI’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayida özelligi bir arada bulmalarina imkan taniyarak, islerini kolaylastirmayi hedefliyoruz'.

Yapi Kredi, Ticimax is birligi ile hazirlanan "E-Ticaret Paketleri" araciligiyla KOBI’lere e-ticaret sitesi kurulum hizmetleri için destek sunuyor.

Yapi Kredi'den yapilan açiklamaya göre banka, KOBI'lere e-ticaret alaninda destek olmaya devam ediyor.

KOBI’lere destek olmak için pek çok çalismaya imza atan bankanin Ticimax ile hazirladigi “E-ticaret Paketleri”, isini e-ticaretle büyütmek isteyen KOBI’ler için çok sayida avantaj içeriyor.

Eko, Eko Plus, Eko Max ve E-Ihracat gibi dört ayri seçenegin sunuldugu “E-Ticaret Paketleri” kapsaminda KOBI’ler, e-ticaret sitesi kurulumundan pazaryeri entegrasyonuna, arama motoru optimizasyonundan kargo yönetimine kadar ihtiyaç duyacaklari her özellige kolayca ulasabiliyor.

KOBI’lere özel sunulan tüm e-ticaret hizmeti ve desteklerine ek olarak, paketten yararlanan Yapi Kredi müsterileri, Sanal POS’ta avantajli fiyatlardan yararlanmanin yani sira 3 ay ertelemeli ve 9 taksit seçenegine de sahip oluyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Cahit Erdogan, son dönemin yükselen trendi e-ticarette var olmak ve buradaki islerini büyütmek isteyen KOBI’lere destek sunmaya devam ettiklerini belirterek sunlari kaydetti:

"Hayatin her alaninda dijitallesmenin etkisini görüyoruz. Birçok isin dijital ortama tasindigi bir dünyada e-ticaret KOBI’ler için çok önemli firsatlar sagliyor. Biz de KOBI’lerimize her alanda oldugu gibi e-ticarette de destek veriyoruz. 'Hizmette Sinir Yoktur' anlayisimizin bir sonucu olarak onlara özel birçok çalismaya imza atiyoruz.

Son olarak Ticimax ile hayata geçirdigimiz 'E-Ticaret Paketleri' ile KOBI’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayida özelligi bir arada bulmalarina imkan taniyarak, islerini kolaylastirmayi hedefliyoruz. KOBI bankaciligi alaninda öncü bir banka olarak, sundugumuz destekleri hiz kesmeden sürdürecegiz."

Kaynak: AA