Yahyali'da Muhtarlar Günü Kutlandi

Kayseri’nin Yahyali Ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen çesitli etkinliklerle kutlandi.

Yahyali'da Muhtarlar Günü Kutlandi
Muhtarlar Günü dolayisiyla ilk olarak Anadolu Muhtarlar ve Mahalli Idareler Dernegi Yahyali Temsilciligi tarafindan Atatürk Anitina çelenk sunumu gerçeklestirildi.

Ilçe Kaymakami Yunus Emre Altiner, Belediye Baskani Esat Öztürk, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarlarinin katilimiyla gerçeklesen törenin ardindan Yahyali Kaymakamligi tarafindan muhtarlar toplantisi düzenlendi.

Muhtarlarin istek, sikâyet ve önerilerinin dinlendigi toplantinin ardindan Yahyali Belediyesi tarafindan yemek verildi.

Muhtarlar Günü münasebetiyle açiklamalarda bulunan Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk; “Ilçemizde 41 mahalle muhtarimiz var. Ben her birine ayri yari hem tesekkürüm hem de tebrikim var. Her zaman dedigim gibi muhtarlarimiz bizim sinir uçlarimiz. Muhtarlar mahallelerdeki gören gözümüz, tutan elimiz ve yürüyen ayagimizdir. Onlar mahallelerine bir seyler yapabilmek adina çalisiyorlar. Rabbim yokluklarini vermesin. Biz kocaman bir aile olarak hizmet vermeye çalisiyoruz. Bir yerde liderlik yapmak, belediye baskanligi yapmak, muhtarlik yapmak kolay degil. Birligimiz, bizim en büyük bereketimiz. Hepsine görevlerinde basarilar diliyorum. Belediye olarak biz her zaman onlarin yanlarindayiz" diye konustu.

Kaynak: İHA