TDV'den Üniversite Ögrencilerine Çorba Ikrami

Türkiye Diyanet Vakfi (TDV), Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) kampüsünde, sabahin erken saatlerinden itibaren derse gelen ögrencilere çorba ikraminda bulundu.

TDV'den yapilan açiklamaya göre, Mütevelli Heyeti ikinci Baskani Ihsan Açik, Kadin Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlügü'nün "Gönüllük Faaliyetleri" kapsaminda üniversite ögrencileriyle bir araya geldi.

Açik, vakfin faaliyetlerini gençlere anlatmak, iletisim halinde olabilmek ve vakfin gençler arasinda taninirligini artirabilmek için zaman zaman gençlere yönelik proje ve faaliyetlerin gerçeklestirildigini aktardi.

Ögrencilerin kayit dönemi ve ders yogunlugunun arasinda nefes almalarini saglamak için çalistiklarini belirten Açik, "Onlari düsünen birilerinin oldugunu gösterebilmek, güne sicak bir baslangiç yaparak moral ve motivasyonlarini artirabilmek için çorba ikram ettik. Bütçelerine de ufakta olsa bir katki saglayabilecegimizi düsünüyoruz." ifadelerini kullandi.

ASBÜ Rektörü Musa Kazim Arican da TDV'nin egitim alanindaki çalismalari ve gençlere verdigi önemi yakindan takip ettiklerini belirterek, "Gelecegimizin teminati gençlere yönelik yapilan her çalismayi önemsiyoruz. Ögrencilerimiz kendilerine deger verildigini görüp hissedince moral ve motivasyonlari artiyor ve derslerinde daha basarili oluyor." degerlendirmesinde bulundu.

Arican ve Açik, etkinlik kapsaminda ögrencilere çorba ikraminda bulundu.

Kaynak: AA