(Özel) Sisli'de Devrilen Kamyonette Can Pazari Kamerada

Sisli’de malzeme yüklü olan kapali kasa kamyonet, dik bir yokustan indigi esnada viraji alamayinca devrilerek yan yatti. Kaza sonucu aracin içerisinde sikisan sürücü itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilarak ambulansla hastaneye kaldirildi.

(Özel) Sisli'de Devrilen Kamyonette Can Pazari Kamerada
Kaza, saat 17.00 siralarinda Sisli Kustepe Mahallesi Inönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre malzeme yüklü olan 60 ACE 045 plakali kapali kasa kamyonetin sürücüsü Olçay Günay (22), cadde üzerinde inmek istedi. Bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, viraji da alamayinca devrilerek yan yatti. Kaza sonucu sürücü Günay, araç içerisinde sikisti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kamyonetin ön camini kiran vatandaslar sikisan sürücüyü çikartmak istedi ancak basarili olamadi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü kurtarmak için çalismalara basladi.

Çalismalar esnasinda bir vatandas sikisan sürücüyü sakinlestirmeye çalisarak su verdi. Itfaiye ekiplerinin yaklasik yarim saat süren çalismasinin ardindan sürücü sikistigini yerden kurtarilarak sedyeye alindi. Can pazari ise kameralara yansidi.

Can pazari kamerada

Ambulansta saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan yarali sürücü, Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Sürücünün saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Devrilen aracin kaymamasi için de halatlarla baglandi. Can pazari ise kameralara yansidi.
Kaynak: İHA