Ögrencilerin Düellosu Cinayetle Bitti

Aydin’in Kusadasi ilçesinde dün aksam okul çikisinda iki ögrenci arasinda meydana gelen ve cinayetle sonuçlanan kavgada 16 yasindaki bir ögrencinin ölümü de cinayete neden olan kavganin sebebi de duyan herkesi kahretti. Feci kavganin yukaridan asagiya atilan bir pet siseden kaynaklandigi ögrenildi.

Ögrencilerin Düellosu Cinayetle Bitti
Aydin’in Kusadasi ilçesinde yasanan ve tüm sehri derinden etkileyen ilginç olay Kusadasi Endüstri Meslek Lisesi ögrencileri arasinda yasandi. Edinilen bilgiye göre; ayni okulda ögrenim gören 16 yasindaki Boran Sönmez ile Z.K. arasinda okulda pet sise atilmasi ya da düsürülmesi sonucu tartisma yasandi. Okulda baslayan tartismada taraflar okul çikisi belirledikleri bir parkta düello için sözlesince iki ögrenci grubu okul bittikten sonra parkta toplandi.

Olayda hayatini kaybeden 16 yasindaki Boran Sönmez ile ayni okuldan diger ögrenci Z.K. birbirlerine biçak ve musta adi verilen kesici aletlerle saldirdi. Yasanan kavgada karnindan ve kalbinden biçaklanan Boran Sönmez olay yerinde hayatini kaybederken, kendisinin de biçakla yaralandigi ileri sürülen diger ögrenci Z.K. olaydan sonra firar etti.

Cumhuriyet Savciligi tarafindan el konulan olayla ilgili sorusturma çok yönlü olarak devam ederken, olaydan sonra firar eden ve çocuk yasta katil olan diger ögrencinin arandigi ögrenildi.

Kavgada 16 yasindaki bir ögrencinin hayatini kaybetmesi, yine ayni yasta bir ögrencinin katil olmasi ve kavganin sebebinin de bir pet siseden kaynaklanmasi duyan herkesi adeta kahretti.
Kaynak: İHA