Muhtarlardan Baskan Gürün'e Ziyaret

Mugla Muhtarlar Federasyonu Baskani Hayrettin Akay ve Mentese ilçesi mahalle muhtarlari “19 Ekim Muhtarlar Günü” etkinlikleri kapsaminda Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyaretin ardindan Baskan gürün ve muhtarlar Kursunlu meydaninda Muhtarlar Federasyonu tarafindan düzenlenen keskek dagitimina katildi.

Muhtarlardan Baskan Gürün'e Ziyaret
Mugla Muhtarlar Federasyonu Baskani Hayrettin Akay ve Mentese ilçesi mahalle muhtarlari “19 Ekim Muhtarlar Günü” etkinlikleri kapsaminda Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Büyüksehir Baskanlik binasinda gerçeklesen ziyarette konusan Mugla Muhtarlar Federasyonu Baskani Hayrettin Akay, 2014 yilinda büyüksehir olan Mugla’da belediye ile uyum içerisinde çalisarak vatandaslara hizmet ettiklerini söyledi ve muhtarlara verdigi desteklerden dolayi Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün’e tesekkür etti.

Vatandaslara hizmet noktasinda en önemli destek ve isbirligini muhtarlarla gerçeklestirdiklerini söyleyen Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, 13 ilçe 569 mahallede görev yapan muhtarlarla uyum içinde büyük bir aile olarak çalisarak Mugla’ya hizmet ettiklerini söyledi.

Baskan Gürün, “19 Ekim Muhtarlar Günü’nde vatandaslarimizla aramizdaki en önemli müessese ve vatandaslarimizin ilk aradiklari merci olan muhtarlarimizla bir araya geldik. Yetkileri azalsa da vatandasa hizmet noktasinda en önemli görevi muhtarlarimiz icra etmektedir. Büyüksehir Belediyesi olarak muhtarlarimizla her konuda fikir alisverisi yapiyor, onlar için kurdugumuz muhtarlar masamizla da 24 saat yanlarinda oluyoruz. Bundan sonra da birlikte aile oldugumuz 569 muhtarimizla Mugla’miza ve hizmetin en iyisini hak eden hemserilerimiz için çalismaya devam edecegiz. Demokrasinin temel tasi, vatandaslarimizin oylari ile seçilen ve birlikte Muglamiza hizmet ettigimiz muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.”

Konusmalarin ardindan Baskan gürün ve muhtarlar Kursunlu meydaninda Muhtarlar Federasyonu tarafindan düzenlenen keskek dagitimina katildilar.
Kaynak: İHA