Millet Bahçesi 29 Ekimde Açiliyor

Düzce Belediyesi ve TOKI isbirligi ile yapimina baslanan Anitpark, Inönü ve Avni Akyol Parklarini bütünlestiren ‘Millet Bahçesi’ hizmete giriyor. Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Millet Bahçesinin Cumhuriyetin kurulusunun 98. yil dönümü olan 29 Ekim Cuma günü hizmete açilacagini müjdeledi.

Millet Bahçesi 29 Ekimde Açiliyor
Bir süredir yapimi devam eden Düzce Millet Bahçesi’nde sona gelindi. Düzce’de bir çok vizyon projenin hayata geçmesini saglayan Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü merakla beklenen Millet Bahçesi Birinci etabinin tamamlandigini duyurdu.

Baskan Özlü, göreve gelmesinin ardindan sehir merkezinde bulunan Avni Akyol ve Inönü Parklarindaki yapilasmalarin kaldirilmasini saglamisti. TOKI ile yapilan isbirligi ile parklarin birlestirilerek Millet Bahçesi yapilmasi yönünde karar alinmisti. Akabinde çalismalarin basladigi bölge vatandaslarda da büyük merak uyandirmisti.

Baskan Özlü, Millet bahçesinde 1. Etap çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Cumhuriyetin Kurulusunun 98. yildönümü olan 29 Ekim 2021 tarihinde Millet Bahçesinin Düzcelilerin hizmetine açilacagini duyurdu.

“Sehre yakisir bir yasam alani olusturduk”

Yaklasik 27 bin metrekarelik bir alanda olusturulan ve içerisinde Millet Kiraathanesinin yani sira gençlerin spor, çocuklarin ise gönüllerince eglenebilecegi oyun gruplarina yer verilen, yürüyüs yollari, aktivite parklari ve yesil alanlarin bulundugu Millet Bahçesi, son rötuslarin yapilmasinin ardindan açilis için gün saymaya basladi.

Millet Bahçesinin halka açilmasi ile ilgili konusan Baskan Özlü, “Düzcelilerin sabirsizlikla bekledigi Millet Bahçesinde artik halka açmak için son hazirliklarimizi yapiyoruz. Olumsuz hava sartlarindan ötürü geciken Millet Bahçemizi, Cumhuriyetimizin de 98’nci yildönümüne denk gelen 29 Ekim Cuma günü halkimizin hizmetine sunacagiz. Bekledigimize degecek nezih ve ilimize yakisir bir yasam alanina daha kavusacagiz. Burasi, 7’den 70’e tüm vatandaslarimizin ailece kaliteli zaman geçirebilecekleri bir yer olacak. Sehrin kalbindeki dönüsümü hep birlikte yasayacagiz. Düzce’nin degerine deger katacak bir proje oldu. Tüm hemsehrilerimize simdiden hayirli ugurlu olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA