Lezzet Ankara'da Siparisler Basladi

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in pandemi sürecinde zor günler geçiren esnafa destek olmak amaciyla hayata geçirdigi “Lezzet Ankara” portalinda ilk siparisler, Çankaya ilçesinden basladi.

Lezzet Ankara'da Siparisler Basladi
Siparislerin açildigi duyurusunu sosyal medya hesaplari üzerinden paylasan Yavas, “Lezzetin dayanismayla bulustugu bir yolculuga hazir misiniz? Lezzet Ankara ile hem esnafimizin hem de ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olacak, ayni sofrada bulusacagiz. Çankaya ilk siparisler için hazir” dedi.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, pandemi sürecinin basindan itibaren esnaftan vatandasa kadar toplumun tüm kesimlerine yönelik destek projelerini ara vermeden sürdürüyor.

Baskent’ten “Iyilik Hareketi” baslatarak sosyal dayanisma örneklerine imza atan Yavas, salgin döneminde zor günler geçiren esnafin ekonomisini rahatlatmak amaciyla verdigi destekleri çesitlendirerek artiriyor. Bu kapsamda yiyecek ve içecek sektörüne destek olmak amaciyla sifir komisyonlu “Lezzet Ankara” portali olusturan Yavas, ilk siparislerin alinmaya baslandigini açikladi.

Iyiligin ve dayanismanin tadi damaginda kalsin

“Lezzet Ankara’dan siparis ver, iyiligin ve dayanismanin tadi damaginda kalsin” sloganiyla sosyal medya hesaplari üzerinden yaptigi paylasimda, Lezzet Ankara üzerinden yüzde 0 komisyonla bir yandan esnafa destek olunurken, her verilecek siparisin sosyal yardim alan ailelere de destek olarak yansitilacagini sosyal medya hesaplari üzerinden yaptigi paylasimla duyuran Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, Baskentlilere su sözlerle seslendi:

“Lezzetin dayanismayla bulustugu bir yolculuga hazir misiniz? Lezzet Ankara ile hem esnafimizin hem de ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olacak, ayni sofrada bulusacagiz. Çankaya ilk siparisler için hazir.”

Engelli ve kadin restoran sahiplerine tanitim destegi saglanacak

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, portala üye olan esnafa gönderdigi yazili mesaj ile de engelli restoran sahipleri ile kadin restoran sahiplerine tanitim destegi saglayacaklarini da açikladi.

Online siparislerde ödemelerin ertesi gün hesaplarinda olacagini ve sifir komisyon ile is yerlerinin islerini bir yandan büyütmelerine bir yandan da personel sayilarini artirmalarina yardimci olmayi amaçladiklarini ifade eden Yavas, portala üye olan esnafa su sözlerle seslendi:

“Degerli esnaf kardesim, gayretimiz Ankaramizi ortak akil ve seffaf belediyecilik anlayisi ile beraber yönetmek ve gelecege birlikte tasimak. Uzun süredir dünyayi etkisi altina alan pandemi döneminde, salginin Baskent esnafimiza yipratici etkisini kirmak için hazirladigimiz uygulamalardan biri olan ‘Lezzet Ankara’ uygulamasini hizmetinize sunuyoruz.”
Kaynak: İHA