Kislik Lastik Degisimleri Basladi

Kis aylarinin yaklasmasi ile birlikte isletmelerde olusacak yogunluga yakalanmak istemeyen vatandaslar, simdiden araçlarina kislik lastiklerini taktirmaya basladi.

Kislik Lastik Degisimleri Basladi
Ülkemizde bazi araçlarda Aralik ayi itibariyle kislik lastigin zorunlulugu baslayacak. Kis döneminin yaklasmasiyla birlikte araç sahipleri henüz erken de olsa kis lastigi taktirmaya basladi.

Zorunlulugun baslamasiyla yogunluk olusacagindan dolayi simdiden lastiklerini taktiran vatandaslarin lastikçilerin yolunu tuttu. Lastikçiler ise bu durumdan oldukça memnun.

"Imkani olanlar simdiden degistirebilir"

Kislik bakim için gelen vatandaslarin lastiklerini de degistirdigini belirten lastik tamir ve bakim ustasi Sami Yusuf, su ifadeleri kullandi:

“Araçlarina kislik bakim yaptirmaya gelenler lastiklerini de degistirmeye basladi.

Yag degisimi, antifriz, silecek, akü bakimlari için gelenler tekrar gelmemek için ve zorunluluk basladiginda yogunluga yakalanmamak için lastiklerini de degistiriyor. Imkani olanlar simdiden degistirebilir. Hava sicakliklari düstügü için su zamanlarda takilan kislik lastikler zarar görmez. Aksine yagmurlu havalarda kaymalari engeller.”
Kaynak: İHA