Kirlangiç Yuvasi Adli Kitap Çikti

Adiyamanli Yazar Aziz Özbilgiç’in ilk kitabi olan ‘Kirlangiç Yuvasi’ çikti.

Kirlangiç Yuvasi Adli Kitap Çikti
Yasanmis gerçek öykülerden olusan Kirlangiç Yuvasi isimli kitap 9 öyküden olusuyor. Basimi yapilan Kirlangiç Yuvasi isimli kitap okuyucusunu bekliyor.

Ilk kitabini çikartan Aziz Özbilgiç, yasanmis gerçek hikayeleri kitap haline getirdigini ifade ederek, “Her insanin ömründe anlatmaya deger en az bir öyküsü vardir. Uzun ya da kisa, anlamli ya da anlamsiz. Ancak bazi öyküler vardir ki, insanin hayatinda derin izler birakir. Seneler geçse bile unutulmasi, yok olup gitmesi mümkün degildir. Bir ömür boyu sizinle birlikte yasar. Bu kitaptaki öykülerin tamami yasanmis öykülerdir. Her biri farkli zamanlarda ve farkli cografyalarda yasanmistir. Öykülerin kahramanlari anlatmaya deger kimseler olarak hafizalarimizda kalmayi basarmistir. Kimi öykülerin sonu hazin, kimi öykülerin sonu ise mutlu bitmistir. Bu kitabi okurken sizi biraz geçmis günleri özlemislerin yolculuguna çikarmak istiyorum” dedi.

Özbilgiç, ayrica hafta sonu Kahramanmaras’ta düzenlenecek olan Kitap Fuarinda yer alacagini ve tüm kitapseverleri fuara bekledigini kaydetti.

Kaynak: İHA