Keçiören'e 360 Bin Ton Asfalt Serildi

Keçiören Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdügü asfaltlama çalismalari kapsaminda üç yila yakin sürede 360 bin ton sicak asfalt serimi yaparak rekor bir yatirima imza atti.

Keçiören'e 360 Bin Ton Asfalt Serildi
Asfalt serim ve çevre düzenleme çalismalariyla Keçiören’in daha modern bir görünüme kavusturuldugunu belirten Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “360 bin ton sicak asfalt serimi, 52 bin metrekare tretuvar, 30 bin 627 metrekare kilit tasindan yol, 76 kilometre yol bakim, 29 kilometre yeni yol yapim ve bin 730 metre merdiven insa ederek ilçemizi ulasim agiyla ördük” dedi.

Baskan Altinok, Keçiörenlilere verdikleri sözü tuttuklarini ve ilçenin tüm mahallelerinde asfaltlama çalismasi yürüttüklerini aktararak sunlari dile getirdi:

“Ilçemizde bozuk, yipranmis yol ve kaldirim birakmiyoruz. Vatandasimizin her kurusunu hizmete dönüstürüyoruz. Havaalani gibi genis ve kullanisli yollar yapiyoruz. En pahali hizmet asfalt serim hizmetidir. Asfaltin maliyeti dokuma halidan da pahalidir. Iki yillik görev süremizde söz verdigimiz gibi ilçemizde bozuk ve yipranmis yol birakmadik ve bu kapsamda 300 bin tonun üzerinde rekor düzeyde asfalt serim ve çevre düzenleme çalismasi yaptik.”
Kaynak: İHA