Karacabey Genelinde Altyapi Çalismalari 2022'De Tamamen Bitecek

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, BUSKI Karacabey Sube Müdürü Koray Sahiner ile birlikte, ilçede devam altyapi çalismalarini yerinde inceledi. Ortaokul Caddesinde devam eden içme suyu ve sebeke hatlarinin imalat çalismalarini inceleyen Özkan, ilçe genelinde yüzde 51’lik bir altyapi çalismasinin tamamlandigini duyurdu.

Karacabey Genelinde Altyapi Çalismalari 2022'De Tamamen Bitecek
Karacabey’de 2021’in ‘altyapi yili’ olarak ilân edilmesinin ardindan çalismalar hiz kesmeden devam ediyor.

Belediye Baskani Ali Özkan, BUSKI Karacabey Sube Müdürü Koray Sahiner ile birlikte ilçede devam altyapi çalismalarini inceledi. Ortaokul Caddesinde devam eden içme suyu ve sebeke hatlarinin imalat çalismalarini yerinde inceleyen Özkan, ilçe genelinde yüzde 51’lik bir altyapi çalismasinin tamamlandigini duyurdu.

Sahiner ve sahadaki teknik ekipten çalismalar hakkinda detayli bilgi alan Özkan, “BUSKI marifetiyle ilçemiz genelinde devam eden altyapi çalismalarinda yüzde 51’lik çalisma tamamlanmis bulunuyor. Kalan yüzde 49’luk bölüm içinde ekiplerimiz titizlikle çalismalarini yürütüyor. Su anda Ortaokul Caddesinde, 600’lük içme suyu tasiyici hat ile 100’lük sebeke hatti imâlati yapiliyor. 2022’de insallah bu çalismalar komple bitmis olacak. Yenimahalle, Gazi Mahallesi, Emirsultan ve Esentepe gibi ilçemizin büyük nüfuslarina ev sahipligi yapan mahallelerimizde, bu çalismalar tamamlandi. Tamamlanan mahallelerimizde de ekipler, asfaltlama çalismalarinda yüzde 65’lik bir orani tamamlamis bulunuyor. Asfalt bekleyen sokaklarin da kisa sürede asfaltlamasi tamamlanacak. Bu anlamda desteklerinden dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Alinur Aktas’a tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA