Erzincan'da Yol Yapim Çalismalari Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi, bir yandan yeni yollar açip asfalt ve onarimlarini sürdürürken bir yandan da yayalarin güvenli bir sekilde hareket etmelerini saglamak amaciyla kaldirim çalismalarina devam ediyor.

Erzincan'da Yol Yapim Çalismalari Devam Ediyor
Erzincan Belediyesi mahallelerde ihtiyaç sirasina göre yol yapimi asfaltlama onarim ve kaldirim çalismalarini sürdürüyor. Yaya yollarinin bakim ve onarimlarini gerçeklestiren Fen Isleri Müdürlügü, ayni zamanda yürüyüs yolu eksigi bulunan mahalle ve sokaklarda yeni kaldirim yapimina da devam ediyor.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Aksemsettin Mahallesi’ni Tekin Civas Caddesi’ne baglayan ve yeni imara açilan 554 sokakta kaldirim ve reglaj çalismalari baslatti. Imar planlamasi kapsaminda Aksemsettin Mahallesi 554 sokagin devami olan ve Tekin Civas Caddesi’ne baglanan yolda yeni kaldirim yapimina baslanirken, asfaltlama öncesi reglaj çalismalari da yapildi.

Çalismalar ile ilgili bilgi veren Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun; “Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz tarafindan kent merkezinde birçok noktada çalisma gerçeklestiriliyor. Yol ve kaldirim çalismalariyla vatandaslarimiza sorunsuz ulasim imkâni sunuyoruz. Üretken belediyecilik anlayisimizla ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde de benzer çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA