Çarsamba'dan Ödüllü Deneme Sinavi

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, 25 Ekim Pazartesi günü ilçe genelindeki tüm 8. siniflara LGS, 12. siniflara TYT deneme sinavi yapilacagini duyurdu. Baskan Dogan, ögrencilere sinavlarinda basarilar dileyerek, “Dereceye giren ögrencilerimizi; laptop, cep telefonu ve tablet hediyeleri bekliyor” dedi.

Çarsamba'dan Ödüllü Deneme Sinavi
Çarsamba Belediyesi ve Çarsamba Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, ögrencilerin sinava hazirlanmalarina olanak saglamak ve kendilerini ölçmelerine firsat tanimak adina ilçe genelinde ücretsiz deneme sinavi uyguluyor. 25 Ekim Pazartesi günü, Çarsamba’daki tüm ortaokullarda son sinif ögrencilerine Liselere Geçis Sinavi (LGS) ve tüm liselerde son sinif ögrencilerine Temel Yeterlilik Testi (TYT) denemesi yapilacak. Sinav sonucunda dereceye giren ögrencileri ise laptop, cep telefonu, tablet ve çesitli hediyeler bekliyor.

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Biz her zaman ögrencilerimizin yanindayiz, onlar yeter ki sinavlarina hazirlansinlar. Biz her türlü destegi saglamaya haziriz” diye konustu.



“Biz, her alanda egitimi destekleyen bir belediyeyiz”

Egitime yönelik desteklerinin her zaman sürecegini belirten Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Ögrencilerimizin, kendilerini ölçmelerine yönelik ilçemiz genelinde, 25 Ekim Pazartesi günü, liseye geçis ve üniversiteye hazirlik deneme sinavlari uygulayacagiz. Biz, her alanda egitimi destekleyen bir belediyeyiz. Gençlerimizin en iyi sartlarda egitimlerini sürdürebilmeleri, çesitli imkanlardan faydalanabilmeleri bizler için çok degerli. Pandemi döneminde de EBA Noktalari olusturarak ögrencilerimizin egitimlerinden uzak kalmamalari için destegimizi sürdürdük. Simdi de deneme sinavlariyla gençlerimizin kendilerini ölçmelerine, sinava hazirlanmalarina olanak sagliyoruz” seklinde konustu.



“Gençlerimizin yanindayiz”

Baskan Dogan, “Okullarimiz yeni egitim dönemine basladi, gençlerimizi sinav maratonu bekliyor. Önlerinde çok uzun ve güzel bir gelecek var. Simdi yaptiklari tüm çalismalar, onlari daha da ileriye tasiyacak. Sinav dönemleri zorlu ve streslidir. Bizler, bu zorlu süreçte hep gençlerimizin yaninda olarak onlari desteklemeye devam edecegiz. Gelecegimiz olan siz gençlerimize, inaniyor, basaracaklarindan asla kusku duymuyoruz. Sinav dönemlerinde gençlerimizi tesvik etmek adina, dereceye giren ögrencilerimize de çesitli hediyeler verecegiz. Gençlerimize simdiden basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

25 Ekim Pazartesi günü, Çarsamba genelindeki tüm lise son sinif ögrencilerine, saat 10.00’da TYT denemesi; tüm ortaokul son sinif ögrencilerine 1. oturum 09.30 - 2. oturum 11.30 seklinde LGS denemesi yapilacak.

Çarsamba Belediyesi tarafindan TYT denemesi birincisine laptop, ikincisine cep telefonu, üçüncüsüne tablet; LGS denemesi birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne ise tablet hediye edilecek. Deneme sinavlarinda basarili olan ögrencileri ise sürpriz hediyeler bekliyor.
Kaynak: İHA