Çarsamba'da Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Çarsamba ilçesinde çesitli etkinlikler gerçeklestirildi.

Çarsamba'da Muhtarlar Günü
19 Ekim Muhtarlar Günü kapsaminda Çarsamba Belediye Meydani’nda düzenlenen törende Muhtarlar Dernegi Baskanligi, Atatürk Aniti’na çelenk sundu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile devam eden programda, Muhtarlar Dernegi Baskani Yusuf Özkan, muhtarligin önemine deginen bir konusma yapti. Çelenk sunma töreninin ardindan kahvalti programina geçildi.

Ilçe Kaymami Doç. Dr. Sükrü Yildirim, Muhtarlar Günü dolayisiyla düzenlenen kahvaltida su ifadelere yer verdi:

"Muhtarlarimiz mahallelerde önder insanlar. Hepsi bizim kanaat önderlerimiz. Seçmen isini bilir. Kimi seçecegini biliyor. Bu yüzden her birinizi tebrik ediyorum. Sizler mahallenin önderisiniz. Sandiktan çiktiginiz için hepinize saygim sonsuz. Hepimizin görevi vatandasa hizmet etmek. Çarsamba’da çok güzel bir ortam kurdugumuzu düsünüyorum ben. Hepimizin, hepinizin katkisi var. Birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak beraber olmaliyiz."

Muhtarlari sadece mahallerde seçimle gelen temsilciler olarak görmediklerini belirten Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, "Bundan dolayisiyla bu sac ayaginin bir parçasiyiz biz. Allah hayirlisiyla görevimizi yapmayi nasip etsin. Yaklasik 4 bin kilometre yolarda agi olan sehir merkezinde belli basli sorunlari olan büyük bir ilçe. Yaptigimiz is ziyan olmayacak kalici bir is olacak. O anlamda planlama yapiyoruz. Mahalleler için elimizden geleni yapmaya haziriz" dedi.

Muhtarlar Günü etkinlikleri kahvalti programi ile sona erdi.
Kaynak: İHA