Aktas'tan Meselelere Yerinde Tespit

Esnafin meselelerini ilk agizdan duymak için sik sik saha ziyaretleri yapan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Tahtakale ve Gelinlikçiler Çarsisi’ndaki esnafla bulustu.

Aktas'tan Meselelere Yerinde Tespit
Pandemi sürecinin yol açtigi ekonomik daralmaya ragmen Bursa’yi gelecege tasiyacak projeleri kararli adimlarla hayata geçiren Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, diger taraftan sokagin nabzini tutmaya devam ediyor. Yogun çalisma temposuna ragmen firsat buldukça esnaf ziyaretleri yapip, esnafin meselelerini ilk agizdan dinleyen Baskan Aktas, bu kez Tahtakale ve Gelinlikçiler Çarsisi esnafini ziyaret etti. Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan’in da eslik ettigi ziyaretlerde Baskan Aktas, bilhassa bölgenin çehresini degistirecek tarihî çarsi ve hanlar bölgesi Çarsibasi Kentsel Tasarim projesinin detaylarini esnafla paylasti. Projenin tamamlandigi bölgedeki bütün esnafa büyük katki saglayacagini dile getiren Baskan Aktas, yikimlarin bu yilsonuna kadar, projenin de önümüzdeki yil soruna kadar tamamlanmis olacagini kaydetti.

Tarihî çarsisinin eski ihtisamli günlerine kavusacak olmasindan büyük mutluluk duyduklarini dile getiren bölge esnafi da Bursa’ya deger katacak çalismalari nedeniyle Baskan Aktas’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA