Üç Ameliyatin Ardindan Yürümeye Basladi

Geçirdigi is kazasi sonucu diz altindan bacagi kopan 23 yasindaki Mustafa Hammadi, geçirdigi 3 ameliyatin ardindan sagligina kavustu.

Üç Ameliyatin Ardindan Yürümeye Basladi
Bacagina kizgin demir düsmesinden sonra bacagindaki damarlar daglanan Mustafa Hammadi, Iskenderun Gelisim Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmani Op. Dr. Murat Uçak’in gerçeklestirdigi ameliyat sonrasi eski sagligina kavustu. Hammadi, üçlü kombine ameliyatin ardindan desteksiz tek basina yürümeye basladi

Hammadi’nin bacagina uyguladiklari ameliyatlar hakkinda bilgi veren Op. Dr. Murat Uçak, “Bacagina kizgin demir düsen hastamiza üç defa kombine ameliyat uyguladik ve bacagini kurtardik. Ameliyatlardan yaklasik üç ay sonra hastamizin desteksiz tek basina yürümeye baslamasi, bizleri çok mutlu etti” dedi.

Oglunun tekrar eski sagligina kavusmasindan büyük mutluluk duyan baba Mahmud Hammadi ise, “Oglum, geçirdigi kaza sonrasinda ilk ambulans ile baska bir hastaneye götürüldü. Orada bacagini tekrar yerine dikemeyeceklerini kopan yere güdük yapacaklarini söylediler. Daha sonra diger hastanelerden de kabul edilmedik. Ardinda doktorumuz Murat Uçak’a ulastik ve ameliyat için elinden geleni yapacagini söyleyince ona güvendik. Su an oglum çok saglikli kendi basina yürüyor" diye konustu.

Kaynak: İHA