(ÖZEL) 'Bilecikli Neron'u Yine Yakalandi

Bilecik’te bir ormanlik alanda çikan yanginin süphelisi olarak gözaltina alinan ve mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakilan sahis, daha önceden bir barakayi atese verdigi Çöplük mevkiinde zabita ekipleri tarafindan yine yakalandi.

(ÖZEL) 'Bilecikli Neron'u Yine Yakalandi
Bilecik’te geçtigimiz aylarda Bilecik-Vezirhan D-160 karayolunda Gülümbe Köyü Aptalderesi Mevkiinde yasanan orman yangini zamaninda müdahale ile büyümeden söndürülmüstü. Yangin alaninda, üzerinden tiner sisesi çikarak gözaltina alinan Erkan A. (43), çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakilmisti. Zabita ekipleri tarafindan Çöplük mevkiinde yeniden görülen sahis, ne yaptiginin sorulmasi üzerine, "Buralarda geziyorum" cevabini verdi. Yeniden bir yangina sebep verecegi ihtimali üzerine zabita ekipleri durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ’Bilecikli Neron’ diye anilan Erkan A.’yi uzaklastirarak uyarilarda bulundu.

Her yanginin altindan o çikiyor

Öte yandan Erkan A., orman yanginin ardindan Bilecik Kent Ormani’nda üzerinde bir pet sise içinde tiner ile yakalanmisti. Bu olaydan bir kaç gün sonra Çöplük mevkiinde bir bakaradan çikarak kosan Erkan A.’yi gören zabita ekipleri hemen barakaya gitmis, içeride çikan yangini kendi çabalariyla söndürmüstü.
Kaynak: İHA