Battalgazi'de Muhtarlara Jest

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi, Battalgazi’de görev yapan muhtarlari, Diyarbakir, Mardin ve ‘Peygamberler Sehri’ Sanliurfa’ya geziye gönderdi. Muhtarlar, düzenlenen kültürel geziden dolayi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini iletti.

Battalgazi'de Muhtarlara Jest
Battalgazi Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Battalgazi Ilçesinde büyük bir fedakârlik ile görevlerini yerine getiren muhtarlara güzel bir jest yapti. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen kültürel gezi programi ile muhtarlar, ‘Anadolu Medeniyeti ve Mezopotamya Medeniyetinin’ kesistigi Mardin, Diyarbakir ve ‘Peygamberler Sehri’ Sanliurfa’nin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi. Bu özel gezide Battalgazili muhtarlara, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Belediye Baskan Yardimcilari ve bazi meclis üyeleri de eslik etti. Yogun is temposunu düzenlenen gezi programi ile üzerlerinden bir nebzede olsa atma firsati bulan muhtarlar, kendilerini hiçbir platformda unutmayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e gezi programi için tesekkürlerini iletti.

Muhtarlardan Baskan Güder’e özel tesekkür

Ferhadiye Mahallesi Muhtari Adnan Çit, “19 Ekim Muhtarlar gününü bizlere armagan eden Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’a ve bu güzel geziyi bizler için tertip eden Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkürlerini sunuyorum. Güzel bir gezi programi oldu. Muhtarlar olarak baskanimizin hizmetleri göz dolduruyor. Baskanimiz açilmadik kapi tutulmadik el birakmiyor” derken, Üniversite mahalle muhtari Esra Polat, “19 Ekim Muhtarlar günü dolayisiyla bizler için hazirlanan bu gezi programi bizleri çok mutlu etti. Güzel bir gezi ile bir yilin yorgunlugunu attik. Ecdadimizin bizlere biraktigi tarihi yerleri gezdik. Halfeti’de tekne turu yaptik. Onur duydugumuz bu gezi programindan ötürü Battalgazi Belediye Baskanimiza tesekkürlerimi sunuyorum” seklinde konustu.

Haciabdi Mahallesi Muhtari Mehmet Çolak da, “Muhtarlar gününde bizlere böyle güzel bir gezi organize ettigi için Battalgazi Belediyemize ve kiymetli baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Pandemi boyunca üzerimizdeki stresimizi attik. Baskanimiza çalismalarinda basarilar dilerim” ifadelerini kullandi.

Kavaklibag Mahallesi Muhtari Ekrem Tur ise “Bu güzel günümüzde geziyi bizler için organize eden Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, gezi programinda da bizleri yalniz birakmadi. Baskanimiz bizleri hiç unutmuyor, her daim hatirliyor. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin. Güzel bir gezi oldu. Baskanimiza çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA