Van'da AK Parti'nin Teskilat Toplantilari Devam Ediyor

Van'da AK Parti Ipekyolu ve Edremit Ilçe Danisma Meclisi toplantisi, teskilat mensuplarinin katilimiyla gerçeklestirildi.

AK Parti Van Milletvekilli Osman Nuri Gülaçar, toplantida yaptigi konusmada, dar gelirli vatandaslarin sikintilarini bildiklerini, bu sikintilari 18 yilda elde edilen basari ve tecrübelerle gidereceklerini elirtti.

Gülaçar, "Sokaktaki insanlara su an 'Sikintili durumu kim çözebilir?' diye sorsak, CHP'liler bile 'Recep Tayyip Erdogan' der. Sözünün arkasinda duran ve mutlaka yerine getiren bir liderden bahsediyoruz. Dünya geneli olan sikintilarin en kisa sürede biteceginden süphemiz yoktur." dedi.

AK Parti Van Milletvekili Abdullahat Arvas ise belediyelerin ayrim yapmadan hizmet üretmeye çalistigini söyledi.

Devletin yatirimlarini aksatmadan sürdürdügünü belirten Arvas, sunlari kaydetti:

"Van'in saglik hizmetlerini en iyi aldigi dönemin bu dönem oldugunu rahatlikla söyleyebilirim. Tarim, hayvancilik ve sanayi alanlarinda güzel bir hava var. Yüz hektarlik bir alani tekstil kent olarak geçen sene ayirdik. Van'a yatirim yapacak, fabrika kuracak is insanlari için altyapi olusturduk. Gelecek sene 15 bin gencimizi ise yerlestirecegiz. Ercis'te OSB'de 27 fabrika yapilacak. Bu yil 11 fabrikanin temeli atildi. Halkimizin ve gençlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz."

AK Parti Il Baskani Kayhan Türkmenoglu da partilerinin milletin umudu oldugunu belirtti.

Türkiye'de ve Van'da kararli bir mücadelenin sonunda terör sorununun kalmadigini dile getiren Türkmenoglu, söyle konustu:

"Artik terör sorunumuz yok. Herkes istedigi gibi siyasi ve sosyal çalismalarini gönül rahatligiyla sürdürebiliyor. Hükümetimiz, ilimizde tarima ve hayvanciliga yatirimlar yapiyor. Türkiye'de tarima bu yil 143 milyon lira destek saglandi. Hayvanciligin en yogun yapildigi bölgelerden biriyiz. 2002'de hayvanciliga 34 bin lira destegi veriliyordu. 2019'da bu rakam 68 milyon liraya çikti. Nerden nereye geldik. AK Parti laf yerine hizmet üreten bir partidir."

Programda, teskilat mensuplarina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabi dagitildi.

Kaynak: AA