Mevlid Kandilinde Lokma Dagitildi

Denizli’de bulunan yari özel KYK yurdu önünde hayirseverler tarafindan Mevlid Kandili dolayisiyla lokma hayri düzenledi. Lokma dagitan hayirseverler, kandil için düzenledikleri etkinlik ögrenciler tarafindan ilgi gördü.

Mevlid Kandilinde Lokma Dagitildi
Hz. Muhammed’in S.A.V Dünya’ya tesrif ettigi, insanligin dirilisine ve karanligin aydinliga çikisina vesile olan günü kutlayan birçok hayirsever ülke genelinde lokma döktürdü. Mevlid kandili dolaysiyla lokma dagitilan yerlerden biri ise Denizli IBN-I Haldun KYK yurdu oldu. KYK yurdunda kalan ögrenciler ise düzenlenen lokma dagitimi için hayirseverlere tesekkür ettiklerinin belirtti.

Denizli’de IBNI Haldun KYK Yurdu önünde hayirseverler tarafindan dagitilan lokma sirasina giren Mehmet Salih Kalkan, Islam aleminde mübarek günlerde böyle lokma ve benzeri yiyeceklerin dagitilmasini memnun edici oldugunu belirtti.

Kalkan, “ Islam aleminin en önemli günlerinden biri olan Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dogum gecesidir. Bu mübarek günlerde hayirseverler tarafindan dagitilan lokmalar, bizleri sevindirdi. Onlara kalben tesekkür ediyoruz. Umarim güzel günlerimiz nice kandilleri görürüz” dedi.

Kaynak: İHA