Kizilay'dan Önce Kandil Simidi Ve Sonra Hediye

Ordu’nun Ünye ilçesi Kizilay Kadin Kollari tarafindan Mevlid Kandili münasebetiyle ilçe genelinde vatandaslar ziyaret edilerek kandil simidi ikrami gerçeklestirildi.

Kizilay'dan Önce Kandil Simidi Ve Sonra Hediye
Hazreti Muhammed’in dünyaya tesrifi dolayisiyla kutlanan ve Islam dünyasinin en önemli gecelerinden biri olan Mevlid Kandili nedeniyle Ünye Kizilay Kadin Kollari Baskani Zeynep Gürel ve yönetimi, çocuklar ve yaslilari unutmayarak çesitli hediyeler ile kandil simitleri dagitti.

Yaklasik 100 kandil simidi yaninda yüz çocuga da çesitli hediyeler verdiklerini söyleyen Ünye Kizilay Kadin Kollari Baskani Zeynep Gürel, "Biz Türk Kizilay ailesi olarak her sürekli yaptigimiz, kandil simidi dagitimina devam ediyoruz. Her sene düzenli olarak dagitimini gerçeklestirdigimiz kandil simidi ikramimizi bu senede devam ettirdik. Ben ve yönetimdeki arkadaslarimizla beraber yaklasik 100 paketlik kandil simidimizin yani sira çocuklarimiz ve yaslilarimizi da unutmayarak onlarin gönüllerini almak adina hediyelerimizi ikram ettik. Bu anlamda tüm Islam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, hayirlara vesile olmasini temenni ederim" dedi.

Kaynak: İHA