Baskan Dündar, ISSIAD Yöneticileri Ile Bulustu

Istanbul Caddesi Sanayicileri ve Isadamlari Dernegi (ISSIAD) üyeleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Bursa’nin üç ana giris kapisindan biri olan Istanbul Caddesi’nin hak ettigi degere kavusmasi için üzerlerine düsen sorumlulugu yerine getirmeye hazir olduklarini söyledi.

Baskan Dündar, ISSIAD Yöneticileri Ile Bulustu
ISSIAD Baskani Yakup Altinöz, dernek yönetim kurulu üyelerinin katildigi toplantida Istanbul Caddesi’nin sorunlarini çözmek noktasinda Baskan Mustafa Dündar’dan destek istedi. Istanbul Caddesi’ni, yerel yönetimlerin de destegiyle prestijli bir bölge haline getirmeye kararli olduklarini belirten Altinöz, “Istanbul Caddesi her türlü yatirimi hak ediyor. Bugün atil durumda olan bölgede, basta emsal deger artisi olmak üzere yapilacak düzenlemelerle birlikte hem yeni yatirimlar yükselecek, hem de kaçak yapilasmanin önü kesilmis olacak. Ben inaniyorum ki caddemizde, yerel yönetimlerimizin de destegiyle çok güzel gelismeler yasanacak. Caddemiz Istanbul-Maslak gibi olacak” dedi.

ISSIAD üyelerine çalismalari hakkinda bilgi veren Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, sehri yönetirken istisare kültürüne büyük önem verdiklerini belirtti.

Toplumun her kesimi ile sik sik bir araya gelerek, onlarin talep ve önerilerini dinlediklerini söyleyen Baskan Dündar, “Hizmet noktasinda klasik belediyecilik anlayisinin disinda, kurum farki gözetmeksizin çalismalar yürütüyoruz. Egitimden sagliga, spordan çevre ve sosyal projelere kadar pek çok alanda hizmet üretiyoruz. Bunlari yaparken vatandaslarimizin talep ve önerilerini alip, sehrin ihtiyaçlari dogrultusunda da hayata geçiriyoruz. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Osmangazi Atletizm Salonu, Uluslararasi Murad Hüdavendigar Anadolu Imam Hatip Lisesi gibi kendi alaninda Türkiye’nin en büyük ve en prestijli projelerini Bursa’ya kazandirdik. BAREM gibi sosyal belediyecilik alaninda Türkiye’de bir ilk olacak projemizi de yakinda tamamlayip Bursa’ya kazandiracagiz. Bursa’nin merkezinde insa ettigimiz Osmangazi Meydani gibi, belediye tarihinin en büyük bütçeli projesinde de çalismalar yogun bir sekilde devam ediyor” dedi.

“Vatandaslarimizdan aldigimiz güçle Osmangazi için, Bursa için hizmet üretmeye devam ediyoruz” diyen Baskan Dündar, “Istanbul Caddesi, Bursa’mizin üç ana giris kapisindan birisi. Son yillarda ciddi bir degisim ve dönüsüm yasanan bu bölgenin sorunlarinin çözümü için bize düsen ne sorumluluk varsa yerine getirmeye haziriz” diye konustu.

Kaynak: İHA