Toroslar'da Asfalt Çalismasi Sürüyor

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde asfaltlama çalismalarina devam ediyor. Çagdaskent ve Arpaçsakarlar mahallelerinde finiserle sicak asfalt çalismasi yapan belediye, konforlu ulasim ile vatandasin yüzünü güldürdü.

Toroslar'da Asfalt Çalismasi Sürüyor
Yeni yerlesim alanlarinda artan nüfusa bagli olarak gelisen ihtiyaçlar dogrultusunda asfalt ve kaldirim çalismalarini plan ve program dahilinde sürdüren belediye, vatandaslardan gelen talepleri de dikkate alarak çözüm üretiyor. Kisa sürede yollari asfaltlanan mahalle sakinleri ise çalismalardan memnun kaldiklarini ifade ederek, Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz’a tesekkür etti.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, yapilan çalismalarin yerine ulamasi ve vatandaslarin memnun olmasinin önemli oldugunu söyledi.

Gönül bagi ile çalismalarini sürdürdüklerini belirten Yilmaz, hedeflerinin ulasilabilir, saglikli ve yasam kalitesinin daha da arttigi bir Toroslar olusturmak olduguna dikkat çekti. Yilmaz, "Ilçemizde tespit ettigimiz bozuk ve yipranmis yollarin bakim ve onariminin yani sira alternatif yol yapim çalismalarimizi da sürdürüyoruz. Üst yapi hizmetlerimize paralel olarak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalismalarimiza da önem veriyoruz. Toroslarimizin daha estetik ve modern bir kent haline gelmesi için gece gündüz çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA