Festivalde Ikinci Gün Sona Erdi

Antalya’da, Muratpasa Belediyesi’nin 6’ncisini gerçeklestirdigi Kaleiçi Old Town Festivali’nde ikinci gün Elif Sanchez konseriyle sona erdi.

Festivalde Ikinci Gün Sona Erdi
Antalya’nin tarihi kent merkezi Kaleiçi’nde düzenledigi festival, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. 14 Ekim’de geleneksel kortej geçisiyle açilan festival, gün boyu Kaleiçi’nin sokaklarinda ve meydanlarinda gerçeklesen konserler, sanatsal etkinlikler, söylesiler ve sergilerle sürerken festivalde ikinci gün Elif Sanchez konseriyle tamamlandi.

Kaleiçi’nden Akdeniz’e uzanan bir balkonu andiran ve eski dönemlerde gözetleme için kullanilan miradorda düzenlenen konsere Antalyalilar ve antik kenti ziyaret eden turistler yogun ilgi gösterdi. Gecede, Belediye Baskani Ümit Uysal’in esi Ümran Uysal, günün anisina Elif Sanchez’e çiçek takdim etti. Festival gecesinde ayrica, Antalya Olgunlasma Enstitu¨su¨’nün hazirladigi Yörük kiyafetleri defilesi gerçeklesirken Muratpasa Halk Danslari Toplulugu da festivalin ikinci gününde sahne aldi.
Kaynak: İHA