Temiz Düzce Için Çalismaya Devam

Düzce Belediyesi, sonbahar mevsiminin gelisi ile birlikte sehir genelinde baslattigi temizlik ve bakim çalismalarini sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, agaçlardan dökülen yapraklarin temizliginin yani sira cadde, sokak ve kaldirimlarin temizlenmesine yönelik çalismalarina devam ediyor.

Temiz Düzce Için Çalismaya Devam
Düzce Belediyesi, sonbahar mevsimiyle birlikte kent genelinde ana arterler basta olmak üzere, kaldirimlar ve yollara dökülen yapraklardan arindiriyor. Ekipler bakim çalismalarini da gerçeklestirerek sehri kis aylarina hazirlaniyor. Günün erken saatlerinden itibaren sehrin birçok noktasina es zamanli olarak ulasan Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, agaçlardan dökülen yapraklarin çevre kirliligi olusturmamasi için toplayarak is makinalari yardimi ile tasiyor. Ekipler ayrica; çim biçme, yabani ot, çali ve mezarliklarin temizlenmesini saglayarak herhangi bir sorun yasanmamasi için mesai sarf ediyor.

‘Temiz Sehir Düzce’ sloganina yakisir sekilde kentin her bölgesini piril piril yapmak için tüm imkanlari seferber ederek çalismalarini araliksiz sürdüren ekipler, vatandaslardan da çevreye daha duyarli davranmalari konusunda çagrida bulunuyor.
Kaynak: İHA