Memur-Sen Genel Baskani Yalçin, Bayburt'ta

Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin, Bayburt’ta bir dizi ziyaretlerde bulunarak Memur-Sen Bayburt Genisletilmis Il Divan Toplantisina katildi.

Memur-Sen Genel Baskani Yalçin, Bayburt'ta
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bayburt’a gelen Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin, Vali Cüneyt Epcim ile Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i makamlarinda ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin ilk olarak Vali Cüneyt Epcim’i makaminda ziyaret etti. Beraberinde Genel Baskan Yardimcisi Haci Bayram Tombul ve Memur-Sen’e bagli sendika baskanlariyla birlikte Vali Epcim’i ziyaret eden Yalçin, sendika faaliyetleri kapsaminda il ziyaretlerinde bulundugunu, Bayburt’taki kamu görevlilerinin il genelindeki talep ve beklentilerine yönelik bir istisare toplantisi gerçeklestireceklerini söyledi.



Kamu görevlileri olarak sorunlarin çözümü konusunda örgütlenmeyi önemsediklerini ifade eden Yalçin, “Örgütlü güç olarak kamu yönetimi ile paydas kültür içerisinde sosyal diyalog mekanizmasi ile sorunlari konusmayi ve tartismayi son derece kiymetli buluyoruz. Zaten memur sendikacilarinin toplu sözlesme muhalefeti ile sorunlari çözme mekanizmasini kullandigi önemi kazanimlar elde ettigimiz 6. dönem toplu sözlesmeden hemen sonra il ziyaretlerimiz kapsaminda hem kazanimlarimizi anlatip hem de kurum ziyaretleri ile mülki amirler ile bir araya gelerek sürece iliskin sosyal diyalogu isletmemiz sendikacilar açisindan son derece kiymetli” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyetini dile getiren Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ise “Degerli genel baskanimizi ve kiymetli ekibini ilimizde misafir etmekten çok mutluyuz. Buraya kadar tesrif ederek bizlere nezaket ziyareti gerçeklestirdikleri kendilerine çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Genel Baskan Yalçin, Valilik ziyaretinin ardindan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i makamlarinda ziyaret etti.

Daha sonra Ögretmen Evi’nde düzenlenen Memur-Sen Bayburt Genisletilmis Il Divan Toplantisina katilan Yalçin, sendika olarak ilk andan toplu sözlesme hakki aldiklari döneme kadar çok ciddi emek ve gayret verdiklerini söyledi.



Yalçin, “Eylül ayinda 18.313 yeni üye kaydi ile gücüne güç katan Memur-Sen olarak Ekim’de de 25.000 yeni üye hedefiyle sahadayiz. Çalismalarimiz sürüyor. Divan toplantilarimizla teskilat çalismalarimiza devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA