AK Parti Bahçesaray Danisma Meclisi Toplantisi

AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskani Cumali Sabirli, “Bahçesaray teskilati olarak 2023 hedeflerine emin adimlarla ilerleyecegiz” dedi.

AK Parti Bahçesaray Danisma Meclisi Toplantisi
Bahçesaray Kiz Yatili Bölge Okulunun konferans salonunda düzenlenen toplantiya AK Parti Il Baskan Yardimcisi Osman Türkmen, Bahçesaray Belediye Baskani Meki Arvas, Ilçe Koordinatörü Mustafa Güvener, Bahçesaray Eski Belediye Baskani Naci Orhan, Kadin ve Gençlik kollari baskanlari ve yönetimleri, mahalle temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Burada konusan AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskani Cumali Sabirli, davalarina gönül vermis her bir arkadasiyla gurur duydugunu belirterek, “Milletimizle beraber dün oldugundan daha fazla bir inançla, daha fazla bir gayretle ve daha büyük bir kararlilikla Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yaninda saf tutacagiz. Toplantimizin ilçemiz ve teskilatimiz için hayirlara vesile olmasini diliyorum. Milletimizden aldigimiz güçle yine milletimiz için durmak yok yola devam edecegiz” dedi.

Baskan Sabirli, her daim hemsehrileriyle el ele, gönül gönüle olmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, “Belediye ve teskilatimizla, ilçemiz için çok degerli projeleri gerçeklestirmeye devam edecegiz. Bizim gidecegimiz çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok isimiz var. Dolayisiyla bu kadroya gayret etmek, çalismak yakisir. Bu kadroya Devlet Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yaninda dik durmak yakisir. 2023 hedeflerimize giden yolda, birlik beraberlik ve kardeslik sarkilarini her zamankinden daha gür bir sesle söyleyecegiz. Her gün, azmini ve inancini yeni bastan tazeleyen Bahçesaray teskilati olarak 2023 hedeflerine emin adimlarla ilerleyecegiz. Teskilatimiz ile ilk günkü askla durmak yok yola devam diyerek Bahçesaray için canla basla çalisiyoruz. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim etsin. Gerçeklestirilen toplantimizin hayirlara vesile olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA