Sinop TÜGVA'dan 'Kira' Açiklamasi

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Sinop Il Temsilciligi, ’kirasinin Sinop Il Özel Idaresi tarafindan karsilandigi’ iddiasini yalanladi.

Sinop TÜGVA'dan 'Kira' Açiklamasi
TÜGVA Sinop Il Temsilciligi, ’kirasinin Sinop Il Özel Idaresi tarafindan karsilandigi’ iddiasina yaptigi açiklama ile cevap verdi. Yapilan açiklamada Sinop’ta kullanilan binanin Özel Idareden degil özel sahistan kiralandigi, kiralarin ise üye aidatlari ile ödendigi duyuruldu.

Açiklamada, "Sinop Il Temsilciligimizin kullandigi bina, iddia edildigi gibi Il Özel Idaresi’ne ait degil, özel sahis tarafindan vakfimiza kiralanmistir ve kira bedeli de düzenli olarak üyelerimizden toplanan aidatlarla ödenmektedir. Vakfimiz hiçbir kamu kurumundan kira destegi almamaktadir. Bilinmelidir ki; kamuoyunu yanlis yönlendirerek hukuki dayanagi olmayan asilsiz ve kötü niyet besleyen iddialar ile vakfimizi ve gençlerimizi karalamaya gücünüz yetmeyecektir. Türkiye Gençlik Vakfimiz, her türlü siyasi çirkinlige ragmen, önce ahlak ve maneviyat diyerek iyiyi, dogruyu ve güzeli yasatmaya; medeniyetimizden ve inanç degerlerimizden ilham alarak gençlerimize hizmet etmeye devam edecektir" denildi.
Kaynak: İHA