Izmir'de, Androklinik Hasta Kabulüne Basladi

Türkiye’de erkek üreme ve cinsel sagligi hakkindaki tabulari yikan ve bu alanlarda yaptigi basarili ameliyatlarla adindan sikça söz ettiren Üroloji Uzmani Op. Dr. Evren Isik, Izmir’de konumu ve farkli tasarimiyla dikkat çeken yeni muayenehanesini hizmete açti.

Izmir'de, Androklinik Hasta Kabulüne Basladi
Izmir’in en prestijli is kulelerinden birisinde hizmet vermeye baslayan AndroKLINIK’in tasarimi, Istanbul’daki basarili projeleriyle taninan ünlü iç mimar Hasan Burak Akyildiz tarafindan yapildi.

AndroKLINIK; yerden 180 metre yüksekte izlenebilen panoramik Izmir körfezi manzarasi, 22 ayri bagimsiz birimden olusan sira disi tasarimi, 60 kisilik amfi seklinde tasarlanmis özel toplanti alani, ünlü sanatçi Esra Uygun’un duvarlara çizdigi illüstrasyon çalismalari ve Dr. Evren Isik’in hastalari için kusursuzca projelendirilmis ileri teknolojili tedavi odalari ile adeta göz kamastiriyor.

Hasta ve çalisan konforu adina bir çok ayrinti var

Essiz deniz manzarasina hakim ve 120 metrekare olarak tasarlanan Türkiye’deki en büyük hasta & doktor görüsme odalarindan birisi de AndroKLINIK’in en özel kösesinde kaptan köskü olarak Op. Dr. Evren Isik’in kullanimina sunuldu. Kadin hasta & hasta yakinlari için ve hatta engelli hastalar için de her türlü konforun düsünüldügü klinik; genis idari ofisleri, çalisanlara ait özel soyunma odalari, son derece sik dizayn edilmis 6 adet tuvaleti ve sirin mutfagiyla da dikkat çekiyor.

‘Akilli bir muayenehane’

"Uzun yillardir erkek cinsel sagligini iyilestirmek ve kisirlik problemi yasayan çiftlere çözüm üretebilmek adina çalismalarimi sürdürüyorum’’ diyen Dr. Isik, hem bireyin hem de toplumun saglikli olabilmesi adina üroloji uzmani yeterliligine sahip tüm doktorlara ciddi görevler düstügünün de altini çizdi. Türkiye’de bu misyonu üstlenen hekimlerden birisi oldugu için kendisini sansli hissettigini söyleyen Op. Dr. Evren Isik, sözlerine söyle devam etti: "Özellikle cinsel problem yasayan erkeklerin doktora basvurma konusunda ne denli ön yargili oldugunu biliyorum. Biraz da bu ön yargilari kirmak ve hastalarima rahat bir muayene & tedavi ortami hazirlamak adina bu muayenehaneyi hayata geçirdim. Hastamiz ilk muayeneye geldiginde kendisini herhangi bir saglik tesisinde degil de sanki evi gibi gördügü sicak bir ortamda rahat hissetmeli. Bu nedenle hastamizin konforu için her seyi düsündük diyebilirim. Elbette olmazsa olmaz kuralim ‘Dogru Teshis & Dogru Tedavi’. Iste bu noktada sunu söylemeliyim ki; bir doktor muayenehanesinde olabilecek her türlü teknik donanimdan daha fazlasina hem de ileri teknolojik seviyede sahibiz’’.

Hem Türkiye hem de dünyanin farkli ülkelerindeki bir çok erkek hastanin tercihi olan Op. Dr. Evren Isik, deneyimli kadrosuyla beraber yüksek teknolojili tedavi olanaklari sunmaya artik yeni muayenehanesi olan AndroKLINIK’te devam edecek.
Kaynak: İHA