GÜNCELLEME - Avcilar'da Geri Dönüsüm Tesisinde Yangin

Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli: 'Yanginin etrafa siçramasi engellendi. Söndürme çalismalari devam ediyor'AVCILAR BELEDIYE BASKANININ AÇIKLAMASI VE DETAYLAR EKLENDI

Avcilar'da geri dönüsüm tesisinde çikan yangina itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Firuzköy Mahallesi'ndeki bir geri dönüsüm tesisinde, henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi.

Yogun duman olusan yangina itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yangin söndürme çalismalarina is makineleri de destek veriyor. Zabita ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alirken, geri dönüsüm tesisinin bulundugu alana araç girisine izin verilmiyor.

- Belediye baskaninin açiklamasi

Bu arada, Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hançerli, basin mensuplarina yaptigi açiklamada ilk etapta çalisanlarin müdahale ettigi yangin söndürülemedigi için büyüdügünü söyledi.

Yanginin çikis nedeninin itfaiye raporuyla belli olacagini dile getiren Hançerli, "Itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yanginin etrafa siçramasi engellendi. Söndürme çalismalari devam ediyor. Tekstil atigi olmasi nedeniyle yangina müdahale biraz zor oldu ama ekiplerin yogun çalismasi sürüyor. Tüm ekipler seferber olup çalisiyor." dedi.

Hançerli, sabah erken saatte basladigi için yangin nedeniyle kimsenin yaralanmadigini, can kaybinin yasanmadigini söyledi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Turan Hançerli'nin yanina gelen bir kadin, yanginin söndürülememesine tepki gösterdi.

Kaynak: AA