Ulubey'de Turizm Canlaniyor

Ordu’nun Ulubey ilçesinde turizmi canlandiracak projeler yükseliyor.

Ulubey'de Turizm Canlaniyor
Ulubey Belediyesi tarafindan ilçenin turizm bölgesi olan Sayacabasi mevkisinde insa edilen Bungalov evlerin insaati son hizla sürüyor. Ulubey Belediye Baskani Isa Türkcan, ilçenin dogal güzelliklerini ortaya çikaracak, turizmi canlandiracak projelerimizi hayata geçirmeyi sürdürdüklerini belirterek, “Bölgemizin dogal zenginligi olan yesil alanlari en iyi sekilde degerlendirmek adina çalismalarimiz devam ediyor. Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ulubey Belediyemize devredilen Sayacabasi A Tipi Mesire Alanini yeniden hayat geçirmek için çalismalarimiza devam ediyoruz” dedi.

Burada yeni bir sosyal yasam alani insa ettiklerini kaydeden Baskan Isa Türkcan, “Sosyal tesisleri, piknik alanlari, çocuk oyun gruplari ve Bungalov evleriyle hemsehrilerimiz ve ilçemize gelecek misafirlerimiz için dogayla bas basa, keyifli vakitler geçirebilecekleri güzel bir sosyal yasam alani olacak olan Sayacabasi Mesire Alani ve Sosyal Tesisler projemizde sona yaklasiyoruz. Proje kapsaminda hemsehrilerimiz ve kiymetli misafirlerimizin dogayla basbasa vakit geçirebilecekleri, konforlu bir sekilde konaklama imkani bulabilecekleri Bungalov evlerimizin insaat çalismalari tamamlanmak üzeredir. Çevre düzeni ve peyzaj çalismalarini da tamamlayarak Sayacabasi Mesire Alani’mizi halkimizin hizmetine açacagiz.” diye konustu.

Baskan Türkcan, ilçe turizmine ciddi katkilar sunacak Sayacabasi Mesire Alani ve Sosyal Tesisleri projesinde desteklerini esirgemeyen Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Ulubey ilçesi adina tesekkür etti.
Kaynak: İHA