Sarigöl ATT Insaat Çalismalari Hizla Devam Ediyor

MASKI Genel Müdürlügü’nün Sarigöl ilçesinde hayata geçirecegi 30 milyon TL yatirim bedelli Atiksu Aritma Tesisinin insaat çalismalari tüm hiziyla devam ediyor.

Sarigöl ATT Insaat Çalismalari Hizla Devam Ediyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün Atiksu Aritma Tesisi olmayan ilçe kalmayacak hedefi ile Atiksu Aritma Tesisleri yatirimlarini hizla sürdürüyor. Idarenin 30 milyon liralik yatirimla hayata geçirdigi Sarigöl Atiksu Aritma Tesisi’nin insaatinda çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Sarigöl’ün tüm nüfusunun, Alasehir ilçesine bagli Yesilyurt mahallesi ve civardaki 17 mahallenin de faydalanacagi tesisin desarj hatti bitti. Kollektör hattinda imalat çalismalari devam ediyor. Gediz’in temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel atiksu aritabilecek kapasiteye sahip tesisin, planlanan tarihten önce bitirilmesi hedefleniyor.

“Ilçe için önemli bir yatirim”

Çalismalar hakkinda bilgi veren MASKI Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, “Sarigöl ilçemizde 30 Milyon TL yatirim bedeli ile hayata geçirilen Atiksu Aritma Tesisimizde insaat çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Çanakçi mahallesinin kanalizasyon hatti yeni yapilan hattimiza baglandi. Kollektör hattindaki çalismalar devam ediyor. Desarj hatti bitti. Trafo ve bekçi binalarinin seramik kaplamalari basladi.

Çamur susuzlastirma binasinin sivasi devam ediyor. Idare binasinin kolon betonlari döküldü. Blower binasinin betonarme imalati bitti. Anaerobik havuzun perde betonlari bitti. Havalandirma ve çökeltim havuzu imalati basladi.

Diger tüm havuzlarin radye betonlari döküldü ve perde demirleri baglandi. Hedefimiz sözlesmedeki süresinden daha önce bitirerek bir an önce isletmeye almak” dedi.

Kaynak: İHA