Sanliurfa'da 12 Okula Hali Sahaya Projesi

Sanliurfa 11 Nisan Spor Kompleksinde bulunan Resit Köylü sahasinin zemin dösemesinin yenilenmesi nedeniyle sökülen malzemeler, Vali Abdullah Erin’in talimatiyla yeniden degerlendirilerek 12 okula hali saha kazandirildi.

Sanliurfa'da 12 Okula Hali Sahaya Projesi
Vali Abdullah Erin’in, yaklasik 5000 metrekarelik sentetik malzemenin ihtiyaç duyulan okullarda degerlendirilmesi talimatiyla baslayan çalismalar sonucu, Sanliurfa’daki Karaköprü ve Ahmet Hamdi Akseki Ilkokulu, Ovabeyli, Keçikiran, Ulubag, Senocak, Halilürrahman, Dr. Cavit Özyegin, Gazi, Mustafa Vedat Mutlu ve Borsa Istanbul Ortaokullari ile Karaköprü Teknik Lisesindeki beton sahalar sentetik çim sahaya dönüstürüldü. Her okula ortalama 500 metrekarelik döseme isi için toplam 6 bin metrekare malzeme kullanilirken, yapilan her saha için 10 bin TL valilik tarafindan karsilandi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Il Müdürlügü’nce kale ve fileleri de temin edilen okullardaki sahalar ögrencilerin hizmetine sunulurken, 2002 Vakiflar Ilkokuluna da yeni bir basketbol sahasi kurulumu tamamlandi.
Kaynak: İHA