Pendik'te Birevim Önünde Benzinli Intihar Girisimi

Pendik’te ev almak amaciyla Birevim sirketine bir miktar para veren bir kisi, evini alamayinca subenin önünde intihara tesebbüs etti. Subeye giderek üzerine benzin döken ve elinde çakmak bulunduran sahis, polisin ikna çabasiyla intihardan vazgeçirildi.

Pendik'te Birevim Önünde Benzinli Intihar Girisimi
Olay, Pendik’te 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan Birevim subesinde saat 11.45 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, ev alma amaciyla Birevim isimli sirkete bir miktar para yatiran vatandas, evini alamayinca subenin yolunu tuttu. Birevim subesine elinde benzin dolu bidon ve çakmakla gelen vatandas, “Iki çocugum var, parami geri verin" diyerek benzini üzerine döktü. Olaya tanik olanlarin ihbari üzerine olay yerine polis, özel harekat polisleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, intihara tesebbüs eden sahsi ikna etmek için uzun süre çaba gösterdi. Bir elinde benzin dolu bidon, bir elinde çakmak ile sube önünde bekleyen sahis, polisin ikna çabalari sonucu intihardan vazgeçirildi.

Olaya tanik olan Hüseyin Balci, “Parasini kaptirdi. Istedi ama vermiyorlar. Adam benzini dökmeye çalisti. Yanacakti. Çocugu var, yazik günah. Bunlari toplasinlar, insanlarin parasini ödesinler” dedi.

Muhammed Ali Ata ise “Sesler duyduk, bayagi polis geldi. Bir adam kendini benzin ile yakmaya çalisiyordu. Sonra bomba imha ve özel harekat geldi. Polis Özel Hareket girecekken adam benzin bidonunu birakti. Sonra aldilar. Yaklasik 1 buçuk saat sürdü” dedi.

Kaynak: İHA