Önce Antik Kent Sunumu Ardindan Konser

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) 2021-2022 Akademik Yili Kapsaminda Doç. Dr. Yusuf Sezgin tarafindan ’Aigai antik kent sunumu’ yapilirken, sunumun ardindan davetlilere Izmir Klarinet Kuartet tarafindan konser verildi.

Önce Antik Kent Sunumu Ardindan Konser
Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yili 29. Açilis Töreni kapsaminda düzenlenen, Izmir Devlet Opera ve Balesi Izmir Klarinet Kuartet Konseri ve MCBÜ Arkeoloji Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Sezgin’in anlatimlariyla Aigai antik kent sunumu, MCBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Etkinlige, Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Büyüksehir Belediye Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Il Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Sule Uygur, akademisyenler ve çok sayida davetli katildi.

Program, MCBÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Ögretim Üyesi ve Aigai antik kenti Kazi Baskani Doç. Dr. Yusuf Sezgin’in anlatimlariyla gerçeklesen Aigai antik kent sunumunun ardindan, Izmir Devlet Opera ve Balesi sanatçilarindan olusan Izmir Klarinet Kuartet konseri ile devam etti.

Etkinligin sonunda Manisa Valisi Yasar Karadeniz ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafindan Doç. Dr. Yusuf Sezgin ile Izmir Devlet Opera ve Balesi sanatçilari Kerem Özgür Erdem, Özlem Pinar, Tuger Doruk ve Onur Yildiz’a tesekkür belgesi takdim edildi.
Kaynak: İHA