Nef Reserve Kandilli Projesinde Satislar Sürüyor

Nef'in, Istanbul'un en özel noktalarindan Kandilli'deki Reserve projesinde satislar sürüyor.

Nef'ten yapilan açiklamaya göre, geleneksel mimarinin modern bir perspektifle bulustugu Nef Reserve Kandilli, yeni sahiplerini bekliyor. Istanbul'un en güzel lokasyonlari arasinda yer alan Kandilli'de 70 dönümlük genis bir alan üzerinde yer alan Nef Reserve Kandilli, 29 bloktan olusuyor ve 406 daireye ev sahipligi yapiyor.

Deniz manzarasina karsi konumlanan Nef Reserve Kandilli evleri, lüks konut tasarimlariyla Emre Arolat imzasi tasiyor. Proje, büyük ölçekte Istanbul’a, daha dar bir çerçevede ise Bogaziçi'ne eklemleniyor.

Genis görüs perspektifine sahip katlara, cephe tasariminin altyapisini olusturan çatilara ve topografyaya uygun dis tasarima sahip projede daire seçenekleri 2,5+1'den 5+1'e kadar degisiyor.

Iç mimaride Mustafa Toner'in imzasini tasiyan projedeki tüm odalardaki cam sistemlerinde kurgulanan tavandan yere kadar uzanan paneller, evin genelinde isigi içeri aliyor. Peyzaj tasariminda ise yine dünyanin önde gelen peyzaj tasarimcilarindan Salm Landscape imzasi yer aliyor.

- 39 bin metrekare açik alanli

Nef patentli Foldhome sistemine dahil çok özel alanlara sahip projede; ev sahipleri ortak kullanimi için istedikleri zaman davet verebilecekleri, etkinlik düzenleyebilecekleri yaliya, misafirlerini agirlayabilecekleri köske ve karsiya geçmek için kullanabilecekleri tekneye sahip olabiliyor.

Foldhome alanlarinin yani sira Nef Reserve Kandilli'de kapali yüzme havuzu, özel stüdyo, fitness, lounge alani, squash, sinema salonu, playstation odasi, müzik odasi, misafir odasi, davet odasi, mini futbol sahasi, mini basketbol sahasi bulunuyor.

Projenin 39 bin metrekarelik açik hava peyzaj alanlarinda açik-kapali havuz, bahçe sömineleri, site içi restoran, dinlenme bahçesi, zen bahçeleri, yoga-pilates stüdyosu, mini golf alanlari ve çocuklara özel kaykay alani, aktivite alani, agaç ev, oyun parkuru, çocuk sanat duvari, çocuk kulübü-oyun alani yer aliyor.

Kaynak: AA