Muhtar Özüm'den, Baskan Yüce'ye Tesekkür

Sakarya’nin Kaynarca ilçesi Cebek Mahallesi Muhtari Mustafa Özüm, iki ilçenin mahallelerini baglayan yolun yeni yüzüne kavusturulmasi ile ilgili Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’ye tesekkür etti.

Muhtar Özüm'den, Baskan Yüce'ye Tesekkür
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi tarafindan gerçeklestirilen asfalt çalismalari devam ediyor. Bu kapsamda Kaynarca ilçesi Cebek Mahallesi ile Ferizli ilçesi Sariahmetler Mahallesi arasinda bulunan 1 buçuk kilometrelik baglanti yolu yeni yüzüne kavusturuldu. Cebek Mahallesi Muhtari Mustafa Özüm, çalismalar dolayisi ile Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’ye tesekkür etti. Özüm, “Baglanti yolumuzun yapilmasi ile birlikte iki ilçeyi birbirine baglayan yol tamamlanmis oldu. Yolun yapilmasi için talebimiz olmustu. Istegimizin yerine getirilmesi hususunda bizleri kirmayan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Yüce ve ekiplerine, halkim adina tesekkür ederim” dedi.

Kaynarca Muhtarlar Dernegi Baskani Türkan Öner ise ilçedeki muhtarlar ile birlikte Büyüksehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalistiklarini belirtti.

Kaynak: İHA