-Korkuteli Protokolü Elma Hasatinda

Korkuteli ilçe protokol üyeleri, toplu olarak elma hasatina katildilar. Küçükköy mahalle muhtari Eyüp Çetmi’nin daveti üzerine Kaymakam Ömer Çimsit, Ilçe Protokolü ve siyasi parti ilçe teskilatlari elma hasati yapti.

-Korkuteli Protokolü Elma Hasatinda
Korkuteli’nde meyve sezonunun baslamasiyla meyve üreticileri, ürünlerini toplamaya basladi.

Akdeniz bölgesinin meyve ambari Korkuteli’nde hasat baslamasiyla Elma üreticisi topladiklari elmayi soguk hava tesisine koyarken, toplanan almalar tüccarlar tarafindan isleniyor. Bu hafta basi itibariyle baslanan elma hasatina Korkuteli protokolü de katildi.

Kaymakam Ömer Çimsit, “Insallah bol, bereketli ve güzel bir sezon geçiririz. Türkiye’deki önemli elma üretim merkezlerinden biri olan Akdeniz bölgesinin meyve ambari Korkuteli’nde üreticiler hasada basladilar. Bu ara elmalar pazardan çok, siniflara ayrilarak soguk hava depolarina transfer edilmektedir. Elmalarimizin dalinda alici buldugunu çiftçilerimizden duymamiz güzel. Elma pazarinin büyütülmesi, üretimin desteklenmesi dahil olmak üzere her konuda çiftçimizin yanindayiz. Bu vesileyle Elma hasatinin devam ettigi su günlerde üreticilerimize ve çiftçilerimize bereketli bir hasat diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA