Kirsehir Belediyesi'nin Çalismalari Devam Ediyor

KIRSEHIR – Kirsehir Belediyesi, sehirde 1 mahalle ve 3 sokak üzerinde düzenleme çalismalari yürütüyor.

Kirsehir Belediyesi'nin Çalismalari Devam Ediyor
Belediye Baskani Selahattin Ekicioglu, Yenice Mahallesi Eski Hayir Evi ve Kuaförler Sokagi ile Ahi Evran Mahallesi 735. Sokaktaki yol, kaldirim ve asfaltlama çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini belirtti.

Belediyenin çalismalarini sehir plani noktasinda araliksiz sürdürdügünü aktaran Belediye Baskani Ekicioglu, “Anadolu’nun ortasinda bulunan güzel Kirsehir’imizin daha güzel ve daha yasanilir bir sehir olmasi için tüm birimlerimizle Kirsehir halkindan aldigimiz destekle çalismalarimiza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Çagdas sehirlerin olmazsa olmazlarindan olan alt yapi çalismalarimizla birlikte ilimizin sosyal kültürel yasamina ivme kazandiracak olan faaliyetlerimiz de devam ediyor” dedi.

Gereksiz harcama ve israfin önüne geçildigini açiklayan Baskan Ekicioglu açiklamasinda; “Biz göreve gelmeden önce de söyledigimiz gibi kimseyi incitmeden, kimseyi kirmadan, hep birlikte ortak akilla bu sehri yönetiyoruz. Bu kapsamda yarim kalan projelerin tamamlanmasi, kent estetigine yakisir biçimde altyapi ve üst yapi çalismalarinin hizli bir sekilde sürdürülmesi, yogun krizlerin yasandigi böylesine sikintili bir ekonomik ortamda gereksiz harcamalarin ve israfin da önüne geçerek çalismalarimizi yürütüyoruz. Kirsehir Belediyesi olarak ilimizin çagdas ve yasanilabilir bir sehircilik anlayisina göre sekillendirilip dönüstürülmesi için insan odakli yerel yönetim anlayisiyla çalismalarimiza devam edecegiz ve Kirsehir’de el degmemis mahalle birakmayacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA