Kayseri'den Kisa Kisa

Kayseri Büyüksehir Belediyesi öncülügünde Yahyali ilçesine yapilan 50 milyon liralik yatirimin toplu açilisi yarin yapilacak.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Büyüksehir Belediyesi tarafindan Yahyali ilçesi ve kirsalina kazandirilan yatirimlar ile Kayseri Valiligi ve Yahyali Belediyesinin ilçeye kazandirdigi toplam 50 milyon lira bedelli yatirimlarin toplu açilisi gerçeklestirilecek.

Tören kapsaminda 15 milyon 118 bin 93 lira Delialiusagi ve Yesilköy Su Deposu ve Sebeke Yapimi, 5 milyon 51 bin 933 liralik Büyükçakir Mahallesi Aritma Tesisi, 2 milyon 600 bin liralik Kapuzbasi Cami ve Kur'an Kursu yapimi, 4 milyon 800 bin liralik 12 suni çim futbol sahasi yapimi, 1 milyon 700 bin liralik 17 mahalle konagi yapimi, 21 milyon liralik sathi asfalt kaplama yapimi ve 500 bin liralik çocuk oyun parklari olmak üzere 50 milyon lirayi askin kirsal mahallelere yatirimin toplu açilisi yapilacak.

- Egitim Bir-Sen Kayseri Subesinden ziyaretler

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Egitim Bir-Sen Kayseri Sube Baskani Aydin Kalkan ve yönetimini kabul etti.

Ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade eden Büyükkiliç, egitimin olmazsa olmazlari oldugunu belirtti. Ülkeyi dünyada en iyi konuma ulastirmanin yolunun egitimden geçtigini vurgulayan Büyükiliç, bu alanda üzerlerine düseni yapma yönünde gayret gösterdiklerini kaydetti.

Egitim Bir-Sen Kayseri Sube Baskani Aydin Kalkan da egitime katkilarindan dolayi Büyükkiliç'a tesekkür etti.

Egitim Bir-Sen Kayseri Sube Baskani Aydin Kalkan, Talas ilçesindeki okullarda egitim ve ögretim faaliyetlerine sagladigi katki ve desteklerden dolayi Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin'a tesekkür plaketi verdi.

Baskanlik toplanti salonunda gerçeklesen ziyarete sendika yönetim kurulu üyeleri de katildi.

Kaynak: AA